Termeni de utilizare


Termeni generali

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.Hernie-de-disc.ro (denumite in continuare "Termeni si Conditii") stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul www.Hernie-de-disc.ro (denumit in continuare "Site-ul" si/sau "Hernie-de-disc.ro") ori poate utiliza in orice mod serviciul Hernie-de-disc.ro oferit prin intermediul Site-ului (denumit in continuare "Serviciului Hernie-de-disc.ro"), si are valoarea unei conventii incheiate intre Hernie-de-disc.ro -PFA Filip Georgel (denumita in continuare "Hernie-de-disc.ro"), in calitatea sa de proprietar si administrator al Site-ului si de furnizor al Serviciului Hernie-de-disc.ro, si orice persoana care viziteaza ori acceseaza Site-ul sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciul Hernie-de-disc.ro (denumita in continuare "Utilizator"). Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea Site-ului, iar accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea Serviciului Hernie-de-disc.ro, precum si a oricarui component al acestuia constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Filip Georgel PFA, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Confidentialitate
Prin furnizarea adresei de email la filipgeorgel@yahoo.com, va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (adresa de email) sa intre in baza de date a societatii Filip Georgel PFA si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta. Toti cei care au furnizat adresa de email in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor dvs de catre Filip Georgel PFA este transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de Filip Georgel PFA, efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii din partea Filip Georgel PFA.

Filip Georgel PFA va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, Filip Georgel PFA va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii. Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre Filip Georgel PFA si nu vor fi dezvaluite tertilor. Filip Georgel PFA garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la punctul de lucru Filip Georgel PFA din Bucuresti, Sos. Oltenitei nr.16 Bl.3C, Sc.1, etj.4, apt.17, sect.4. Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Materialele si informatiile accesibile prin intermediul Site-ului

Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin Hernie-de-disc.ro si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului.
Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Hernie-de-disc.ro. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa etc.) unor mici fragmente din articolele publicate (max. 500 de caractere). Specificarea sursei informatiilor preluate este obligatorie, cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: Hernie-de-disc.ro - www.Hernie-de-disc.ro)
- sunt permise link-urile catre Site, iar specificarea sursei informatiilor se va face dupa fiecare link sau in finalul articolului, dupa cum urmeaza: "Informatii furnizate prin amabilitatea Hernie-de-disc.ro".

Hernie-de-disc.ro isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.
Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute la adresa: Bucuresti, Sos. Oltenitei nr.16 Bl.3C, Sc.1, etj.4, apt.17, sect.4 cu specificatia "In atentia site-ului Hernie-de-disc.ro, sau prin e-mail la filipgeorgel@yahoo.com .
Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea Hernie-de-disc.ro, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Hernie-de-disc.ro poate derula in orice moment campanii publicitare si/sau promotii in orice sectiune din site. Campaniile si promotiile derulate de Hernie-de-disc.ro nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul vizitatorilor si pot fi schimbate oricand fara a necesita anuntarea prealabila.
Hernie-de-disc.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promotiile organizate in site, altele decat cele organizate strict de Hernie-de-disc.ro. 

Limitarea raspunderii

Hernie-de-disc.ro nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Site, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de Utilizatorii Site-ului. Hernie-de-disc.ro va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.
Cu toate acestea, Hernie-de-disc.ro nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de Utilizatori. In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe Hernie-de-disc.ro pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a Site-ului.
Pentru caz de forta majora, Hernie-de-disc.ro si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, este exonerata total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Hernie-de-disc.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, etc.
Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe Hernie-de-disc.ro si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciului Hernie-de-disc.ro sau orice alt aspect relationat Serviciului Hernie-de-disc.ro.

Hernie-de-disc.ro nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia. Hernie-de-disc.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de Hernie-de-disc.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist.

Hernie-de-disc.ro incearca sa ofere informatii stiintifice si profesioniste dar accesibile tuturor utilizatorilor interesati de sanatatea lor. Informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ, suplimentar si in nici un caz nu poate substitui recomandarile date de medicii care iau contact cu realitatea cazurilor dvs. Scopul acestui site este acela de a va furniza informatii medicale generale. Acest website trebuie utilizat doar in scopul obtinerii de informatii generale pentru intelegerea cat mai buna a starii dvs. de sanatate.

Toate materialele si sfaturile furnizate prin intermediul Hernie-de-disc.ro trebuie vazute ca simple informatii si nu ca analize si sfaturi medicale complete. In toate cazurile, va sfatuim sa mergeti la medicul dumneavoastra de familie daca va ingrijoreaza starea dumneavoastra de sanatate.

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist. www.Hernie-de-disc.ro, firma Hernie-de-disc.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi recetionate prin Hernie-de-disc.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.

Informatiile despre terapii complementare, naturiste, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. Hernie-de-disc.ro nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Hernie-de-disc.ro nu ofera nicio garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si aplicarea informatiilor se face pe propriul risc.

Toata informatia prezentata pe site este furnizata fara nici un fel de garantie, expresa sau sugerata, potrivire pentru un scop anume sau non-ilegale. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a putea lua masurile care se impun.

Modificarea Termenilor si Conditiilor

Hernie-de-disc.ro are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de site sau de Serviciul Hernie-de-disc.ro ori prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a Serviciului Hernie-de-disc.ro.

Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului si ale Hernie-de-disc.ro, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.